CONTACT RAPID
0742.920.119

0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
Finalizeaza comanda Continua cumparaturile

Termeni si conditii


Preambul

Folosirea, vizitarea si efectuarea de comenzi prin intermediul site-ului mobauto.ro (denumit si "SITE") implica acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor de utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site. Societatea isi asuma dreptul de a aduce modificari acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Accesand pagina "Termeni si conditii" din cadrul site-ului mobauto.ro, puteti citi cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Acest site este administrat de VALEA SATULUI DE MUNTE SRL (denumita si "SOCIETATE"), cu sediul social in Sat Vale nr 391 - Oras Saliste - Jud Sibiu, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J32/1271/2018 si cod fiscal RO39893210, e-mail office@mobauto.ro, telefon 0742920119.


1. Definitii

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

UTILIZATOR – persoana care acceseaza site-ul in scopuri private sau profesionale si care a acceptat termenii si conditiile de utilizare ale site-ului.

MEMBRU – persoana care acceseaza site-ul in scopuri private sau profesionale, care a acceptat termenii si conditiile de utilizare ale site-ului si a indeplinit pasii necesari pentru inregistrarea unui cont pe site-ul mobauto.ro.

CLIENT/CUMPARATOR – persoana care acceseaza site-ul, in scopuri private sau profesionale, care a acceptat termenii si conditiile de utilizare ale site-ului, ce initiaza si finalizeaza o comanda.

COMANDA – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client, prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Comanda si Cumparatorul este de acord sa o primeasca si sa plateasca contravaloarea acesteia.

CONTRACT - comanda confirmata de catre Vanzator.

VANZATOR/SOCIETATE – VALEA SATULUI DE MUNTE SRL, cu sediul social in Sat Vale nr 391 - Oras Saliste - Jud Sibiu, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J32/1271/2018 si cod fiscal RO39893210, e-mail office@mobauto.ro, telefon 0742920119.

SITE/mobauto.ro – magazinul online mobauto.ro, prin intermediul caruia utilizatorii pot initia comenzi, avand acces la informatii privind produsele si serviciile oferite de VALEA SATULUI DE MUNTE SRL.

CONTINUT – fotografii, texte, specificatii tehnice, preturi si celelalte informatii care se gasesc pe site.

2. Drepturi de autor

Numele si sigla site-ului sunt marci inregistrate in proprietatea VALEA SATULUI DE MUNTE SRL si nu pot fi preluate, copiate sau folosite fara acordul scris al proprietarului.

Intregul continut al site-ului mobauto.ro este proprietatea VALEA SATULUI DE MUNTE SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr.8/1996). Folosirea de catre orice persoana, fara acordul VALEA SATULUI DE MUNTE SRL, a elementelor de grafica web, scripturi, programe, baze de date, imagini, text, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise: accesarea site-ului mobauto.ro de catre dispozitive sau programe automate sau copierea manuala a continutului, precum si publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel.

Informatiile de pe site pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor. Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Vanzator.

Raportarea cazurilor incalcarii drepturilor de autor se poate face la adresa office@mobauto.ro.

3. Confidentialitatea datelor cu caracter personal

mobauto.ro se angajeaza sa respecte cu strictete dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si se angajeaza sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in vederea informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

VALEA SATULUI DE MUNTE SRL aplica masuri de securitate stricte pentru protejarea datelor gestionate, precum si pentru a asigura ca aceste date nu sunt pierdute, expuse, alterate sau folosite in alte scopuri decat cele normale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre mobauto.ro numai in scopul declarat al acestui site: pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzii, pentru a livra comanda, pentru a informa utilizatorii privind situatia contului de pe mobauto.ro, pentru marketing, publicitate si statistica, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Prin abonarea la newsletter-ul mobauto.ro, utilizatorii isi manifesta expres acordul de a primi, pe langa newsletter-ul periodic, notificari din partea mobauto.ro cu privire la noile facilitati si servicii lansate, felicitari, cupoane de reducere/cadou sau alte mesaje. Renuntarea la primirea newsletter-ului se poate face utilizand link-ul din footer-ul newsletter-ulului primit pe e-mail, accesand sectiunea "Cont client" din cadrul site-ului sau trimitand un e-mail la office@mobauto.ro. De asemenea, orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site-ul mobauto.ro poate opta pentru stergerea acesteia si a tuturor datelor legate de ea din baza de date a Vanzatorului. Pentru a sterge informatiile furnizate din baza de date, este de ajuns sa ne contactati prin intermediul unui e-mail la una dintre adresele specificate la rubrica "Contact" din cadrul site-ului. mobauto.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori, eventuale probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul sau actiunilor unor terte persoane.

mobauto.ro nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin nici un mijloc de comunicare (e-mail, telefonic, SMS etc.) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale. Clientul/Membrul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale. mobauto.ro declina orice responsabilitate in situatia in care un Membru/Client ar fi/este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele mobauto.ro. Clientul sau Membrul va informa mobauto.ro asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

VALEA SATULUI DE MUNTE SRL garanteaza ca nu vinde, nu ofera, nu divulga datele personale ale utilizatorilor niciunei terte parti, fara acordul prealabil si explicit al acestora.

mobauto.ro nu promoveaza SPAM-ul.

În conformitate cu prevederile Regulamentului UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE, începând din data de 25 mai 2018 (data aplicării acestui act normativ european), operatorii nu vor mai avea obligația notificării prelucrărilor de date.

În acest context, începând cu această dată, formularul de notificare existent pe site-ul autorității nu va mai putea fi completat de operatori în vederea înscrierii în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal prelucrările efectuate de operatori.

Totodată, formularele de notificare transmise de operatori anterior acestei date și nesoluționate de Autoritatea de supraveghere, nu vor mai fi înscrise în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal și nu vor mai primi răspuns din partea autorității.

Cu toate acestea, eliminarea obligaţiei de a notifica autoritatea de supraveghere nu exonerează operatorii, de îndeplinirea obligaţiilor care le revin potrivit dispoziţiilor Regulamentului UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Anumite informații ce pot fi date cu caracter personal (prenume, adresa de email, județ) sunt transmise pe o durată limitată de timp către serviciul partener Opinii de Incredere by TRUSTED.ro, în scopul trimiterii unui mesaj în numele magazinului pentru a gestiona în mod independent opinia clienților cu privire la magazinul nostru. Părerea clienților va fi publicata pe feedback.trusted.ro. Informațiile sunt șterse automat de către sistemul serviciului partener după ce scopul a fost atins. Feedback.trusted.ro poate folosi terțe sisteme pentru trimiterea tehnică a mesajelor, astfel încăt să se asigure că acestea ajung la clienți.

4. Continutul site-ului

nformatia continuta in acest site are caracter general si a fost introdusa cu buna-credinta. Societatea nu garanteaza ca informatiile continute in acest site sunt complete sau exacte si nu trebuie considerate ca fiind relevante in anumite situatii. Nici societatea, nici angajatii sai sau membrii familiilor lor nu pot fi facuti raspunzatori pentru vreo pierdere, distrugere sau cheltuiala (incluzand, dar fara a se limita la orice pierdere de profit, indirecta, incidentala sau pe cale de consecinta) care poate decurge din accesul sau folosinta prezentului site. Societatea isi rezerva dreptul de a face schimbari si corecturi in prezentul site, atunci cand doreste si fara o notificare prealabila.

In cazul in care se fac referiri la alte site-uri, Vanzatorul nu garanteaza si/sau confirma sub nici o forma tipul de informatie gasite pe acestea. Ramane la aprecierea Clientului daca viziteaza sau nu aceste site-uri si ia sau nu in considerare informatia gasita acolo. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

5. Cont de membru

Crearea contului se va realiza prin accesarea rubricii de autentificare din cadrul site-ului, apasand butonul "Inregistrare" si urmand pasii necesari inregistrarii. In cazul in care nu aveti cont in site si va aflati la prima comanda pe site-ul mobauto.ro, atunci acesta se va crea automat folosind adresa de e-mail, detaliile personale si de livrare. Apoi, veti primi o parola prin e-mail, pe care o veti folosi pentru a va accesa in orice moment contul mobauto.ro. Adresa dumneavoastra de e-mail va fi folosita pentru identificarea contului si este important sa specificati o adresa pe care o folositi in mod curent – va asigurati in acest fel ca primiti toate informatiile importante referitoare la comenzi in timp util. 

mobauto.ro poate limita accesul anumitor utilizatori/membri in functie de comportamentul si modalitatea de utilizare a site-ului avute anterior. Membrul este responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces a contului de membru, orice activitate desfasurata sub numele de utilizator fiind integral in responsabilitatea membrului. Clientul este obligat sa completeze formularul de inregistrare inscriind informatii adevarate, corecte, actuale si complete. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului, fara nici o notificare prealabila. Membrul este de acord sa instiinteze Vanzatorul imediat despre pierderea parolei sau dupa sesizarea unei activitati neautorizate sub contul de membru al acestuia.

Fiecare Membru poate avea un singur Cont. Este interzisa partajarea unui Cont intre mai multi Membri/Clienti. In situatia in care se descopera accese de acest gen, mobauto.ro isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul Clientului.

6. Comanda si documentele contractuale

A.Conditii

Prin lansarea unei comenzi telefonice sau electronice pe site-ul mobauto.ro, Clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile. Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor si conditiilor prezente. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Client, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a accepta sau nu o comanda, in conformitate cu legislatia in vigoare. Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se va face electronic (e-mail).

mobauto.ro isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc.).

In unele cazuri, pentru lansarea unei comenzi ferme, este necesara achitarea unui avans de cel putin 10% din valoarea produselor, conform specificului fiecarei comenzi. Acest aspect va fi comunicat Clientului inainte de finalizarea acesteia.

Atat pretul, cat si specificatiile tehnice ale produselor nu reprezinta niciun fel de obligatie contractuala, si pot fi schimbate fara nici o notificare in prealabil. Fotografiile produselor au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produsul real.

Produsele comercializate prin intermediul mobauto.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului, si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie (pe spatele facturii sau ca document separat)

B. Lansarea unei comenzi

Pentru a lansa o comanda pe site-ul mobauto.ro, dupa alegerea cu atentie a produselor, se apasa butonul "Cumpara", iar ulterior butonul "Trimite comanda". Se vor urmari pasii descrisi privind autentificarea sau se vor completa formularele pentru adresele de livrare si facturare, se vor alege metodele de livrare si plata si, optional, se vor lasa observatii despre comanda in campul dedicat. Dupa verificarea datelor mai sus mentionate se va apasa butonul "Trimite comanda", iar din acel moment comanda se va considera ca fiind valida. Prin finalizarea comenzii, clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adecvate la data plasarii comenzii.

In urma finalizarii comenzii pe site-ul mobauto.ro, clientul va receptiona un e-mail de confirmare a comenzii, ce va indeplini conditiile impuse de art. 7 alin.(2) si art. 8 alin.(7) din OG nr. 34/2014, privind regimul juridic al contractelor la distanta. Dupa primirea confirmarii pe e-mail, Clientul va fi contactat in cel mai scurt timp de catre unul din reprezentatii Vanzatorului pentru reconfirmarea comenzii. Acest pas este necesar pentru verificarea acesteia si stabilirea detaliilor.

Comanda se poate efectua si telefonic, cu conditia ca Utilizatorul/Clientul sa fie asistat la telefon de un reprezentant mobauto.ro. Termenii si Conditiile mentionate pe acest site se aplica si in cazul acestor comenzi telefonice.

C. Anularea comenzii de catre vanzator

VALEA SATULUI DE MUNTE SRL poate denunta automat comanda efectuata de catre client, fara nicio obligatie ulterioara a nici uneia dintre parti, in urmatoarele conditii:

 • datele furnizate de catre Client sunt incomplete sau incorecte;
 • indisponibilitatea produselor comandate;
 • neplata de catre Client, in termenul stabilit, a comenzii;
 • activitatea Clientului pe site poate produce daune de orice natura societatii sau partenerilor acesteia;
 • clientul nu a ridicat comenzi lansate anterior;
 • alte motive obiective;
 • forta majora (intarziere imprevizibila a livrarilor sau livrari defectuoase de la furnizori).

Desi VALEA SATULUI DE MUNTE SRL face tot posibilul pentru a furniza produsele mentionate in confirmarea comenzii, este posibil ca acesta sa se afle totusi in imposibilitatea de a furniza Clientului produsele comandate din cauza fluctuatiilor semnificative ale stocurilor care nu permit asigurarea unei disponibilitati absolute. In cazul in care VALEA SATULUI DE MUNTE SRL nu poate executa contractul din cauza indisponibilitatii produselor, va informa Clientul despre aceasta indisponibilitate, la data la care acest caz este luat la cunostina de catre Vanzator.

D. Anularea comenzii de catre client

Clientul poate anula o comanda la scurt timp dupa ce a fost trimisa (maxim 12 ore), contactand Vanzatorul la unul din numerele de telefon afisate in sectiunea "Contact" sau in partea de jos site-ului. In cazul in care comanda a fost expediata, Clientul o poate returna in maxim 30 zile calendaristice (produsele trebuie sa fie nefolosite si in ambalajul original), conform cu politica de returnare prezentata in acesti termeni si conditii, oar suma ii va fi restituita conforma termenilor si conditiilor site-ului.

E. Clauze

Prezentii Termeni si Conditii au valoare de clauze ale contractului incheiat intre parti. La aceste clauze se adauga urmatoarele mentiuni cu privire la obiectul Contractului si obligatiile partilor:

Potrivit art. 1.657 si art. 1.660 Cod Civil, obiectul contractului il reprezinta bunul/produsul vandut, in schimbul caruia clientul va achita pretul stabilit pe site, acesta fiind unul serios si determinat. Prin prezentul contract mobauto.ro se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar clientul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

7. Extinderea obligatiilor vanzatorului 

a. Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra produsele care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului.

b. Informatiile prezentate pe site-ul Vanzatorului au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete, insa vanzatorul va face eforturi pentru a prezenta informatiile cele mai relevante, astfel incat produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat.

c. Comunicarea cu mobauto.ro – se poate face prin interactiunea cu acesta, prin postarea opiniilor vis-a-vis de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea "Contact". Vor fi excluse din site sau ignorate pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

8. Pret si factura

Preturile produselor afisate in cadrul site-ului mobauto.ro sunt exprimate in LEI si includ T.V.A. conform legii in vigoare. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru produsele livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare. Vanzatorul isi stabileste singur preturile produselor si ale ofertelor speciale existente pe site-ul mobauto.ro, acestea putand fi modificate oricand fara notificarea prealabila a utilizatorilor, fiind aduse la cunostinta utilizatorilor prin intermediul prezentului site. Modificarile de pret intervenite dupa finalizarea unei comenzi si inainte de livrarea produsului nu se vor aplica pentru respectivii clienti cu privire la comenzile deja finalizate. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Vanzatorul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

9. Promotii

mobauto.ro stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza, acestea fiind aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar inscrierile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea, promotiile se aplica doar inscrierilor care sunt inregistrate de catre Vanzator in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. In perioada unei campanii de reducere, DISCOUNTURILE NU SE CUMULEAZA, ci se va aplica discountul cu valoarea cea mai mare. Nu vor face obiectul procesului de retur produsele provenite din comenzi pentru care s-au folosit cupoane valorice de cumparaturi generate in urma desfasurarii unor campanii de marketing. mobauto.ro poate oricand anula, modifica sau amana o activitate promotionala, dar cu anuntarea prealabila a acestei masuri pe site.

10. Plata

Plata comenzii se poate face folosind una din optiunile de mai jos:

A. Plata ramburs

Plata comenzii se va efectua integral in numerar, in lei, curierului care va face livrarea coletului. Plata se va efectua in baza facturii fiscale emise de catre VALEA SATULUI DE MUNTE SRL in conformitate cu disp. art. 155 din Codul Fiscal, factura ce va fi transmisa catre client impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare.
Pentru produsele cu termen de livrare 5-7 zile lucratoare se poate percepe avans de pana la 15% din valoarea comenzii, in functie de dimensiunea/tipul de anvelopa.
In cazul in care clientul refuza comanda dupa plata avansului aceasta nu se va rambursa considerandu-se costuri de procesare ale comenzii.

B. Cont bancar

Plata comenzii se poate efectua in avans prin ordin de plata/transfer bancar, in baza facturii proforme emise de VALEA SATULUI DE MUNTE SRL, numai dupa ce comanda a fost verificata si reconfirmata de catre un reprezentant mobauto.ro. Dovada platii trebuie trimisa la adresa de e-mail office@mobauto.ro, urmand ca livrarea sa fie efectuata numai dupa intrarea banilor in contul VALEA SATULUI DE MUNTE SRL, cont deschis la UNICREDIT BANK avand IBAN: RO53BACX0000001541215000

C. Plata numerar sau card doar la punctul de lucru din Sibiu

Metoda de plata valabila doar pentru ridicarea produselor de la punctul de lucru al firmei (Str. Malului nr 8, Sibiu, jud. Sibiu).

D. Online cu card bancar prin Euplatesc sau MobilPay(VISA, VISA ELECTRON, MAESTRO, MASTERCARD)

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. 
- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 
- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

E. Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

F. Prin card de credit emis de BCR

E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR! Ai RATE fara dobândă si bani inapoi!

Plateste prin cardul tau de credit BCR pe website www.mobauto.ro si beneficiezi de oferta standard de 6 rate fara dobanda! Mai mult, primesti anual 1% bani inapoi. 
Cine poate plati in rate? Sunt înscrişi automat şi gratuit toţi clienţii care deţin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program şi care, la momentul efectuării tranzacţiei la comercianţii parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă”. Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:

 • BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)
 • BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa
 • MasterCard GOLD EUR
 • BCR Wizz Air MasterCard
 • EPB Platinum sau World Signia MasterCard

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Online prin card bancar" si numarul de rate dorit. Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, Banca Comerciala Romana prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.
Vrei si tu cardul BUN DE PLATA de la BCR? 

 • Aplica acum pe www.bundeplata.ro sau
 • Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul “Card” şi vei fi contactat de catre un operator bancar sau
 • Apeleaza gratuit, non-stop, din orice reţea naţională InfoBCR la numarul 0800.801.BCR (0800.801.227)

Spor la cumparaturi!

G. Prin card de credit emis de Banca Transilvania (Programul Star BT)
Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.
Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 3 RATE fara dobanda.
Sunt incluse in programul STAR Card cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici si platile online devin mai simple ca oricand:
- Rate fara dobanda;
- Perioada de gratie de pana la 56 de zile;
- Comision zero la toate cumparaturile;
- Plati sigure pe internet.

Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.
- 0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila
- *8028 Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila
- 0264.594.337 Apelabil din orice retea, inclusiv international

H. Prin card de credit emis de BRD Finance

Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click : 
- alegi produsele dorite 
- alegi optiunea de plata potrivita nevoilor tale si platesti rapid si in deplina siguranta : 
a) plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile : 0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie, 0% comision pentru tranzactia efectuata. 
b) plata in rate cu 0% dobanda, alegand durata de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata. 
Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si optiunile de plata, precum si exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

I. Prin card de credit emis de Alpha Bank

“Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD, MASTERCARD CREDIT)"

Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

Confort - pentru optiunea de plata in rate nu este nevoie sa aplici, sa programezi in avans sau sa faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar sa soliciti plata bunurilor cu cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank in numarul de rate dorit si permis de comerciantii parteneri.
Convenabil - bunuri achizitionate prin optiunea de plata in rate cu cardul fara dobanda. Pentru bunurile astfel achizitionate, pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.
Flexibilitate - poti folosi plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card.
Libertate - esti liber sa folosesti plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit, iar prin serviciul de debitare directa poti alege ca suma totala datorata sau suma minima de plata, sa fie rambursata automat din contul tau curent deschis la banca, in aceeasi valuta cu cea a cardului.”

J. Prin card de credit emis de Credit Europe Bank 

CardAvantaj emis sub sigla MasterCard si Visa este primul card de credit in lei cu utilizare atat nationala cat si internationala, ce ofera avantajul de a efectua cumparaturi cu plata in rate fara dobanda.

In cazul in care nu aveti un Card Avantaj puteti Suna la CEBLine: 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Telekom) sau 0750.000.000 / 0724.100.000 (apelabil din orice retea) si un reprezentat al Bancii iti sta la dispozitie pentru a te consilia in vederea obtinerii unui card.

K. Plata prin creditul online de la TBI

 • Aprobare ultra-rapida
 • Minim de documente
 • Pot beneficia de finantare si pensionarii pe caz de boala
 • Varsta maxima a aplicantului la data finalizarii contractului de credit - 75 ani
 • Comisionul de analiza nu se percepe in avans si nici nu afecteaza suma primita de catre client (este inclus in rate)
 • Poate fi finantat orice bun de la orice partener online TBI Credit

Valoarea creditului ce poate fi acordat:

 • minim: 300 lei
 • maxim: 20.000 lei

Perioada de finantare:

 • minim 6 luni
 • maxim 60 luni.

Conditii de finantare:

 • vechime la actualul loc de munca: 3 luni neintrerupte
 • varsta aplicantilor - de la 18 ani la 75 ani (varsta maxima a aplicantului la data finalizarii contractului de credit)
 • venitul minim lunar acceptat: salariul minim pe economie / pensia minima acceptata: 520 Lei.

Categorii de venituri acceptate:

 • venituri din salarii, inclusiv valoarea tichetelor de masa si a normei de hrana;venituri din pensii;
 • venituri din activitati independente / profesii liberale;
 • venituri din chirii;
 • venituri din diurne pentru personalul navigant (maritim sau aerian);
 • venituri din drepturi de proprietate intelectuala
 • venituri din contracte de management.

Documente necesare*:

 • copie dupa actul de identitate;
 • acord ANAF / ultimul talon de pensie in original;

11. Livrare

Livrarea produselor comandate de catre Client se va face prin intermediul unei societati de curierat rapid, respectiv Urgent Cargus sau Fan Curier, in oricare localitate de pe teritoriul Romaniei. De asemenea, comanda se poate ridica personal de la punctul de lucru al Vanzatorului (Str. Malului nr 8, Sibiu, jud. Sibiu), fara costuri suplimentare.

Costul transportului prin curier este:

 • GRATUIT pentru orice comanda de minim 4 anvelope/jante;
 • 30 RON (TVA inclus) pentru comenzile care nu depasesc acest prag, indiferent de numarul de produse sau greutate.

mobauto.ro isi rezerva dreptul sa efectueze verificarea si reconfirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea telefonica a clientilor. Daca o comanda nu este confirmata in doua zile lucratoare, mobauto.ro isi rezerva dreptul de a anula aceasta comanda.

In mod obisnuit, produsele sunt livrate in termen de 24-48 de ore (in zilele lucratoare, exluzand zilele de sambata, duminica si zilele de sarbatoare) din momentul confirmarii disponibilitatii produselor comandate. Este posibil ca, in cazul in care exista o cerere mare pentru un anumit produs, stocul de la depozit sa se epuizeze, astfel incat termenul de livrare al produsului sa fie mai mare. In aceasta situatie, Clientul va fi notificat telefonic pentru fiecare caz in parte. In eventualitatea depasirii termenului de livrare comunicat, mobauto.ro va informa telefonic Clientul si va agrea sau nu cu acesta prelungirea termenului de livrare cu o perioada ce nu va depasi termenul de livrare prevazut initial. In cazul in care, in cadrul noii perioade agreate de comun acord, produsul va fi indisponibil pentru livrare, Clientul poate solicita rezilierea contractului la distanta si anularea comenzii. Dupa ce expedierea comenzii s-a efectuat. mobauto.ro nu este raspunzator de termenul de livrare pana la destinatar, acesta fiind tranferat societatii de curierat rapid.

Cumparatorul se obliga la preluarea marfii comandate si livrate. Prin exceptie se accepta returnarea marfii livrate in cazul in care Vanzatorul a livrat eronat sau in cazul in care marfa este in garantie, cu respectarea riguroasa a prevederilor garantiei.

Societatea va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor si transmiterea acestora la Client in condiţii optime, insa mobauto.ro nu va raspunde de distrugerile, deteriorarile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului. Riscul de pierdere sau deteriorare a marfurilor este transferat la expediere odata cu predarea produselor de catre Vanzator curierului sau direct Clientului. Pentru ca produsele care ajung la Client sa corespunda unui nivel calitativ cat mai inalt, acestea sunt strict verificate inainte de ambalare in vederea livrarii.

In momentul preluarii pachetului, Clientul are obligatia de a verifica integritatea acestuia. Daca exista nereguli, inregistrati-le impreuna cu agentul curierului intr-un proces verbal pe care il expediati apoi pe adresa noastra sau il trimiteti prin e-mail la adresa office@mobauto.ro. Vom avea astfel posibilitatea, in aceasta situatie neplacuta, de a remedia eventualele probleme aparute in timpul transportului, pe baza procesului verbal de constatare. Daca pachetul este avariat si nu este anexat procesul verbal legat de avaria acestuia, clientul are dreptul sa refuze primirea pachetului. Daca acesta primeste pachetul avariat fara procesul verbal, o va face pe propria raspundere. Pentru validarea altor reclamatii, Clientul va pastra bonul de achitare a coletului. Proprietatea asupra produselor va fi transferata la momentul livrarii/efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul ridicarii de la punctul de lucru al Vanzatorului).

In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnarea de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora. Acceptarea va fi facuta atunci cand produsele sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca produsele livrate nu sunt conforme cu comanda sau Vanzatorul a livrat eronat, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate produsele.

Valoarea maxima a obligatiilor Vanzatorului fata de orice Client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Societate de la Clientul respectiv, sume reprezentand valoarea produselor livrate necorespunzator sau nelivrate. mobauto.ro isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Vanzator care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Modalităţi de livrare

Produsele comandate se livreaza oriunde in tara printr-o firma de curierat specializata . Comanda este livrata la adresa pe care ati indicat-o, in intervalul orar stabilit de comun acord cu curierul.