CONTACT RAPID
0742.920.119

0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
Finalizeaza comanda Continua cumparaturile

Informatii de livrare


Timpul de livrare

Perioada de livrare poate sa varieze intre 1 zi si 7 zile in functie de disponbilitatea produsului. Cumpărătorul trebuie să accepte o posibilă prelungire a perioadei de livrare datorată întârzierilor provocate de producător sau a unor evenimente neprevăzute şi care nu depind de VALEA SATULUI DE MUNTE SRL, în conformitate cu Ordonanţa nr.21/1992, privind Protecţia Consumatorilor, cu modificările ulterioare. Bunurile livrate vor fi însoţite de factură, care serveşte ca document financiar, dar şi ca document privind garanţia, cu excepţia cazului în care se prevede altfel.

Cumpărătorului i se solicita adresa, datele de identificare, numar de telefon pentru livrare, la completarea comenzii.
Dacă bunurile dorite nu sunt disponibile sau în acest timp au apărut probleme privind efectuarea livrării, reprezentanţii VALEA SATULUI DE MUNTE SRL  vor informa fără întârziere clienţii folosind datele de contact existente. Dacă bunurile nu sunt primite de client în timpul stabilit pentru livrare, şi nu a fost contactat de reprezentanti Mobauto.ro , clientul ne poate contacta la  0742.920.119 sau prin e-mail la adresa office@mobauto.ro.


 

Transportul, ambalarea si termenii de plată

Bunurile cumpărate sunt trimise ambalate în mod corespunzător, iar plata se efectuează potrivit metodei alese de cumpărător. Pentru fiecare comandă, taxa de transport este indicată separat. Trebuie avut în vedere că taxa pentru transport la comenzi sub 4 bucati este suportată de cumpărător.

VALEA SATULUI DE MUNTE SRL păstrează dreptul de proprietate asupra bunurilor până când preţul complet al bunurilor este plătit. Orice alte costuri legate de transport ce intervin între transportator şi client după ce bunurile au fost livrate de VALEA SATULUI DE MUNTE SRL vor fi achitate de cumpărător.

În situaţia în care clientul alege plata cu card online, tranzacţia va fi procesată prin EuPlatesc.ro sau Mobilpay , VALEA SATULUI DE MUNTE SRL nu solicită şi nu stochează niciun fel de informaţii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale cumpărătorului. Aceste informaţii sunt strict confidenţiale şi sunt procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plată online.De asemenea, în cazul plăţilor online, VALEA SATULUI DE MUNTE SRL nu este/ nu poate fi facută responsabilă pentru orice alt cost suplimentar suportat de client, incluzând, dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de banca emitentă a cardului acestuia, în situaţia în care moneda de emitere este alta decât RON. Responsabilitatea acestui fapt cade în sarcina clientului.


 

Modalităţi de livrare

Produsele comandate se livreaza oriunde in tara printr-o firma de curierat specializata . Comanda este livrata la adresa pe care ati indicat-o, in intervalul orar stabilit de comun acord cu curierul.